Warszawa, 31 maja 2019r. IBIS MUSIC: Z KRAKOWA NA SZIGET FESTIVAL 2019?W czwartek, 30 maja, na scenie hotelu ibis Kraków Centrum wystąpiły dwa obiecujące zespoły polskiej sceny muzycznej: Bluszcz i So Flow. Koncert to element gl
Informacja prasowaWarszawa, 19 czerwca 2018 r.Dzieci, ze względu na swoją ciekawość świata i żywiołowość, są szczególnie narażone na niektóre urazy i dolegliwości. Dlatego wyjeżdżając z maluchem na wakacje, każda ma
⢠Podczas tegorocznych wakacji w naszej walizce nie może zabraknąć espadryli, sukienek w grochy oraz kulotów w motywy kwiatowe – to one reprezentują trendy na lato 2019.⢠Oprócz najmodniejszych elementów stroj
10. listopada rozpoczęła się kampania promująca portal PolskaWita.pl. Swoim zasięgiem obejmuje serwis społecznościowy Sympatia.pl oraz portal Onet.pl. Celem kampanii jest budowanie wizerunku marki Polska Wita wśród grupy docel
Miłośnicy białego szaleństwa są w stanie pokonać rozmaite przeszkody, żeby szusować po ulubionych trasach narciarskich. Nie przeraża ich nawet długa podróż samochodem pełnym sprzętu narciarskiego w samym środku zimy. Co
Morze, jeziora, góry, niziny, trochę historii i ciekawostek, znane twarze i dużo inspiracji. To wszystko znajdziecie w najnowszym 24. numerze magazynu „Polska Wita”. Dzięki niemu odkryjcie Polskę na nowo!Czerwcowo-lip
Polacy najchętniej spędzają swoje wakacje w jednym z europejskich krajów. Kiedy się tam wybierają, decydują się na lot samolotem, ponieważ cenią sobie wygodę i oszczędność czasu. Większość z nich na odpoczynek pr
Zamiast kibicowania – spotkanie z literaturą lub wyjazd w góry. Ci, którzy nie zarazili się entuzjazmem, jaki towarzyszy tegorocznym Mistrzostwom Europy w piłce nożnej, szukają innych opcji na spędzenie tego c
Co zrobić, jeśli umowa podpisana z biurem podróży jest niezgodna z prawem? Na jakie zapisy warto zwrócić uwagę i gdzie szukać pomocy, jeśli organizator nie chce ustąpić? Specjaliści z branży turystycznej podpow
Azjatyckie smaki najczęściej przenikają do naszego codziennego menu pod postacią dań kuchni fusion. Główną jej zasadą jest komponowanie ze sobą smaków i technik kulinarnych z najbardziej egzotycznych krańców świata, co po