Nowe języki w paszportachOd 1 października br. w paszportach, a od 1 stycznia 2012 r. w paszportach tymczasowych oraz służbowych i dyplomatycznych znajdą się dodatkowo trzy nowe języki – bułgarski, irlandzki i rumuński.
Jeśli zamierasz kupić ubranie do jazdy na rowerze czy dobrą kurtkę do chodzenia po górach, zastanów się, w jakim sklepie zrobić zakupy. Dlaczego? Jest wiele ubrań tańszych od tych w sklepie, jednak ich jakość czasem pozost
10. listopada rozpoczęła się kampania promująca portal PolskaWita.pl. Swoim zasięgiem obejmuje serwis społecznościowy Sympatia.pl oraz portal Onet.pl. Celem kampanii jest budowanie wizerunku marki Polska Wita wśród grupy docel
Informacja prasowa Warszawa, 21.10.2019r.Święto Tibilisi w Warszawie Wszystkich miłośników dobrego jedzenia i gruzińskiej kultury zapras
Kraków, 24 lipca 2019 r.Informacja prasowaRemont generalny w Novotel Kraków City West zakończony!Wciągu ostatnich dwóch lat, wybudowany w 1975 roku, hotel Novotel Kraków City West diametralnie zmienił swoje oblicze zarówno z
Hiszpania to wspaniały kraj oferujący ciekawą historię, bogactwo kulturowe, liczne festiwale i święta. To również kraj wspaniałych widoków, pięknych plaż i doskonałych miejsc do wypoczynku. Każdy zakątek tego kraju zasł
Polscy organizatorzy podwyższają gwarancje ubezpieczeniowe na sezon 2013. Podobnie jak w zeszłym roku najwyższą gwarancję posiada biuro Itaka. Ubezpieczenie Itaki wzrosło o prawie 25 mln i wynosi obecnie 150 mln zł. Do 100 mln
Informacja prasowa14 LUTEGO 2020W Krakowie powstaje nowy hotel ibis StylesAccor, wiodąca na świecie grupa hotelarska, podpisała umowę o zarządzanie hotelem marki ibis Styles z Grupą UBM Development, tym samym wzmacniając swoj
By podróżować i zwiedzać zagraniczne kraje, wcale nie trzeba dysponować dużym budżetem. Takie sposoby jak: couchsurfing, szukanie promocji lotniczych, rezerwacja biletów z dużym wyprzedzeniem czasowym pozwol�
Azjatyckie smaki najczęściej przenikają do naszego codziennego menu pod postacią dań kuchni fusion. Główną jej zasadą jest komponowanie ze sobą smaków i technik kulinarnych z najbardziej egzotycznych krańców świata, co po