Witam, dziś wędrujemy z Iką po Mazurach. Polecam się :) nadysłajcie tekstyWybraliśmy się na Mazury całą grupą. Wyjechaliśmy z Krakowa pociągiem. Przesiadaliśmy się w Warszawie. Naszym celem była działka nad jeziorem, n
Novotel Wrocław CityFilmowy hotel pokazuje nowe obliczeNovotel Wrocław City, jeden z najbardziej znanych hoteli w stolicy Dolnego Śląska, dzięki zakończeniu kolejnego etapu kompleksowych działań modernizacyjnych, zyskał wła
Ju? 21 lipca odb?dzie si? uroczyste rozpocz?cie budowy najwi?kszego w Polsce i w Europie ?rodkowo-Wschodniej tematycznego parku rozrywki [Warszawa, 20 lipca 2012 r.] – W atmosferze oczekiwania zaprezentowano dzi? po r
Warszawa, 23.12.2019 5 powodów, dla których warto odwiedzić Szczawnicę zimąNie masz jeszcze planów na Sylwestra? Marzy Ci się zimowy wypoczynek z dala od zgiełku i tłumów? Przedświąteczna gorączka sprawia, że masz ocho
Bajeczna cisza nad ciepłym, niemal pozbawionym fal morzem, niekończące się piękne plaże, wspaniałe warunki klimatyczne stwarzające doskonałe możliwości wypoczynku. Choć to tunezyjska wyspa, jej klimat całkowicie różni si
21 lipca odbyło się uroczyste rozpoczęcie budowy największego w Polsce i w Europie Środkowo-Wschodniej tematycznego parku rozrywki  20 lipca w Warszawie w atmosferze oczekiwania zaprezentowano po raz pierwszy trójwymia
Warszawa, 21 lipca 2020Informacja prasowaNawalne deszcze a susza. Czy Polsce w dalszym ciągu zagraża susza?Zasoby wód powierzchniowych w Polsce wynoszą około 1,6 tys. m3/rok/osobę, podczas gdy średnia dla Europy jest niemal 3
Informacja prasowa Warszawa, 13.08.2018 r.4 sprawdzone sposoby na idealny długi weekendDługi weekend to doskonała okazja na zorgani
Co mają zrobić miłośnicy białego szaleństwa, kiedy sezon narciarski dobiega końca? Spokojnie. Dla wszystkich, którzy kochają biel Qtravel.pl ma kilka ciekawych propozycji.Nie tylko śnieg jest białyPo pierwsze Pamukkale. Na
Azjatyckie smaki najczęściej przenikają do naszego codziennego menu pod postacią dań kuchni fusion. Główną jej zasadą jest komponowanie ze sobą smaków i technik kulinarnych z najbardziej egzotycznych krańców świata, co po